Красивото й лице краси корицата на януарското издание на украинския Vogue. Тя е Ивелина Чоева, на 21 години, от Хасково и е едва втората българка, която успява да попадне на заглавна страница на модната библия.

Снимка: Facebook/Instagram

 

Мерките й са 56 кг и 184 см. Завършва Хасковската езикова гимназия преди 3 години, а в момента учи и работи в Лондон – на финалната права е на бакалавърската си степен по бизнес и маркетинг, съсредоточени в модната индустрия.

Снимка: Facebook/Instagram

Започва да се занимава с мода, когато е на 14. Работи за кратко на българския пазар и след това тръгва да си търси късмета по света. Големите ангажименти не закъсняват. След края на ревю в Лондон при нея идва дама, която я разпитва за историята й и от кога се занимава с мода. В последствие Ивелина разбира, че това е една от редакторките на Vogue в Украйна. Няколко седмици по-късно българката вече е в Париж, където заснема корицата.

Снимка: Facebook/Instagram

На въпроса ми как се стига до корицата на модната библия, тя отговаря: „С дисциплина, търпение, труд и позитивна енергия.“

Ивелина не отрича, че Vogue е мечта за всеки модел и най-голямото признание в модната индустрия.

Снимка: Facebook/Instagram

Целите, които си поставя 21-годишната красавица са свързани с образованието и кариерата й:

"Целите са много! Като за начало - завършване на висшето ми образование тази пролет. Има доста интересни работни проекти, които предстоят през 2019. Също така се надявам това да не е последната корица на Vogue!"

Снимка: Facebook/Instagram