Талантливата българска актриса ще си партнира с Антонио Бандерас в новата продукция "Security", която се снима в момента в киноцентъра на "Ню Бояна филмс" в София. Снимачният процес вече тече усилено тече, а горещият испанец – любимец на милиони жени по света, е у нас от няколко дни.

Неотдавна Буковска напусна Военния театър, като за една от основните причини за това си решение тя посочи силната си нужда да посвещава повече време на семейството си.

Самата тя сподели кадър в социалната мрежа, на който ясно се вижда как двамата актьори кротко си хортуват. В ръцете на Бандерас блажено се полюшва голям плюшен мечок, а пък актрисата е гушнала момиченце, с което най-вероятно двамата си партнират в кинолентата.

"Първи снимачен ден на Security, където имам честта и огромното удоволствие да играя Валери – съпругата на Антонио Бандерас... Невероятно преживяване да снимаш с А-класа", споделя под снимката родната звезда.

Във филма "Security" участват още Бен Кингсли, който трябва да пристигне в София в края на месеца, Чад Линдбърг, както и българският актьор Башар Рахал. Сюжетът се върти около бодигард, който охранява жена, която е свидетел по важен съдебен процес. Според запознати, бюджетът на филма е около 15 милиона долара.