Представяме ви Джил Маклийн, по-известна като Клио Урагана. 36-годишната танцьорка не се спира пред нищо, когато иска да демонстрира способности, сексапил и самочувствие. Дори фактът, че й остават броени дни до раждането, бъдещата секси дама продължава да се извисява на пилона и да радва с доста позакръглената си фигура феновете на вертикалната гимнастика.

Джил започва да се занимава професионално с танци през 2007 г., а днес ексцентричната мацка може да се похвали с две шампионски титли от категорията за най-добра танцьорка на пилони в Австралия.

Въпреки че поведението й предизвика смут и негодувание сред потребителите на социалните мрежи, както сами виждате, на Джил изобщо не й пука от това. Нито големият корем, нито умопомрачително високите токчета могат да й попречат да бъде себе си и да прави това, което й доставя удоволствие.

Е, въпреки непоклатимото си самочувствие, под една от снимките, танцьорката споделя:

"Обожавах периода, в който бях бременна (в по-голямата му част), но и никога не съм се чувствала толкова непривлекателна, колкото в последните месеци. Затова обувах високите си токчета, пусках си някоя хубава песен и танцувах... Само за да се почувствам сексапилна отново!"

Наред с многобройните възмутителни коментари обаче, Джил е щастлива, че има и хора, които намират фотографиите й за вдъхновяващи и очарователни

Вие, дами, какво мислите?