След 4 години като гаджета, Гуинет Полтроу и Брад Фалчък обявиха, че преминават към следващата стъпка в живота си. Двамата съобщиха за годежа си в началото на годината. На страниците на списание Sex and Love, което е част от марката Goop, която актрисата лансира, тя и продуцентът Фалчък позират пред обектива, а това, което прави най-голямо впечатление, е ненормално големият годежен пръстен, който стои на лявата ръка на 45-годишната актриса.

Снимка: Steven Pan

Фотосът е черно-бял, което не ни дава възможност да предположим какъв цвят е огромният камък, но със сигурност бижуто не спада в графа традиционни годежни пръстени.

Гуинет има един брак зад гърба си с фронтмена на „Coldplay“ Крис Мартин, с когото бяха женени 11 години. През 2014 година двамата обявиха, че се разделят.

„В средата на живота си опитвам да разбера колко сложна може да бъде романтичната любов. Реших отново да се впусна в преживяването, не само защото вярвам, че намерих мъжа, който е определен за мен, но и защото приех предизвикателствата, които възникват при този вид интимност“, коментира решението си да сключи втори брак русокосата холивудска актриса пред списание People.

В края на миналата година, месеци преди годежа с Брад, Полтроу сподели снимка в Инстаграм, на която годеникът й и бившият й мъж са седнали рамо до рамо. Ето това се казва модерно семейство.