Общо 967 зрителки отговориха на предизвикателството, което платформата за онлайн видео съдържание на bTV Media Group - Voyo, отправи към тях в началото на март. Отговор на въпроса „Коя е любимата ти актриса и защо?” донесе на Валерия Николова от Русе голямата награда. 

„Моята любима актриса е мексиканската актриса Едит Гонсалес... Харесвам много тази актриса, защото е невероятен актьорски талант, който е затвърдила за 47-годишната си кариера. На сцена е от 5-годишна възраст и зад гърба си има над 20 теленовели (световни хитове), 20 кинопроекта и театрални представления”. Това е само част дългия отговор на 24-годишната късметлийка в играта „Новото  аз”.  

Аджелина Джоли, Дженифър Анистън, Мерийл Стрийп, Доулия Робъртс и Скарлет Йохансон са най-често споменаваните имена в отговорите на дамите от цялата страна. В предпочитанията си зрителките на Voyo не подминават и някои от най-известните и любими български актриси – Невена Коканова, Стоянка Мутафова, Цветана Манева, Теодора Духовникова, както и родената в България Нина Добрев. 

През април месец на Валерия й предстои голямото преобразяване - професионален грим, професионална прическа, професионална фотосесия с фотограф в студията на bTV Media Group. А също така - интервю за сайта LadyZone.bg и публикуване на кадрите в интернет каналите на bTV Media Group. 

Още пет зрителки получават допълнителни награди – преносимо зарядно устройство от Voyo и настолни календари от bTV Lady.