„Не, не съм бременна и нямам такива планове за в бъдеще. Благодаря на Господ за прекрасните ми деца, но за още няма да ми стигнат силите.

Имам други мечти и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една…“ – сподели Емилия.

Родената в Гълъбово певица разкри детайли и за очаквания от нейните фенове клип „Шмекерия“.

Снимка: Instagram.com/emilia.online/

„Да си шмекер през лятото не е никак лошо. Затова избрах да започнем заедно лятото с “Шмекерия” и отново с уникалния Флорин Салам. Не искам да пиша нищо за тази песен и да ви я хваля колко е уникална и че съм вложила душата си. Всички песни, които правя, ги изживявам и ги премислям многократно до последния детайл. Така че, думите са излишни. На 13.06 ще обявя датата на премиерата. И аз вече нямам никакво търпение“ – поясни звездата.

Снимка: Instagram.com/emilia.online/

Припомняме, че през март Емилия навърши 42 години. Освен с успешна музикална кариера, тя е и щастлива майка на три деца. Първите две са от брака й с Коко Динев – Мира и Иван. Третото и най-малко дете – Жоржина, е от брака й с Жорж Башур.

Снимка: Instagram.com/emilia.online/

„Днес се чудех дали да публикувам нещо за себе и реших, че не аз съм важна, важни са хората, които ме правят щастлива“, написа тя в публикация по повод рождения си ден. Емилия отбеляза, че няма снимки на всички от семейството, защото някои не обичат да се снимат и не искат публичност, но тя все пак качва фотоси, с които разполага в личния си архив.

Снимка: Instagram.com/emilia.online/

В средата на май синът на Емилия навърши 16 години.

„Вече на 16 години. Това е моето момче – Иван. Обичам те толкова много и искам да си щастлив. Господ да е с теб и да те пази! Happy Birthday!“ – написа тогава певицата.