Колко жени познавате, които биха дръзнали да се снимат полуголи на 49? Ние, със сигурност, се сещаме за една и тя е повече от неповторима. Дженифър Лопес е декемврийската корица на списание InStyle, но снимките от фотосесията включват няколко провокативни кадъра. Изпълнителката и актриса е облечена само със зелена пелерина с пайети, която покрива гърдите й. Дупето и краката й се виждат в пълния им блясък. За да има лека загадка, Джей Ло е поставила ръка върху известните си задни части.

За изданието 49-годишната латино дива споделя, че тренира всеки ден, за да изглежда по този начин „Грижа се за себе си и това се вижда.“

Освен тренировките във фитнеса Джей Ло споделя и какво извън него й помага да запази форма и да изглежда така на 49. Дивата не приема кофеин, избягва алкохола и спи по много. Обикновено е в леглото преди 10 вечерта.

Дженифър коментира и израстването си в семейство, в което пищните женски форми са били на почит.

„В семейството ми оформеното женско тяло е възхвалявано и е част от културата. Това да имам голямо дупе беше ок за всички.“

В момента 49-годишната Джей Ло е в един от най-напрегнатите моменти в кариерата си – едновременно снима сериал, пълнометражен филм, подготвя състезание, нов парфюм и какво ли още не. Но споделя, че това е напълно нормално за нея.