Актрисата Диляна Попова е на плаж „Перла“ до Припоморско заедно със сина си Борил, който през септември ще навърши 8 години.

Актрисата в компанията на баща си, сестра си и Борил
Снимка: Личен архив

„Всяко лято сме на къмпинг. Това е истинското, синьо лято с много свобода. Борил и другите деца карат сърф, по цял ден са навън. Снощи например се забавляваха край кея в детски опити да уловят нещо за вечеря“ – сподели за LadyZone.bg Диляна Попова.

Снимка: Личен архив

На нея й предстоят снимки за нов филм, затова често се връща в София за проби и репетиции. Попитахме я какво си спомня за сериала „Революция Z”, който сега може да бъде гледан безплатно в btvplus.bg.

Кадър от „Революция Z”
Снимка: bTV Media Group

“Това беше вторият ми сериал след „Стъклен дом“. Голяма академия за мен, защото работих с много добри актьори. В сериала забременях и родих, а най-интересното е, че това ми се случи и в живота само няколко месеца по-късно. Сега Борил беше в първи клас в Музикалното училище и забавното бе, че някои деца ме разпознаваха и ми казваха „Госпожа Маринова“. Приятно ми е, че гледат сериала. Той е точно за подрастващите, за истинските неща, да се занимаваш с изкуство, да си креативен, а не само да си гледаш в телефона“ – разказа Диляна Попова.

Снимка: Личен архив

Тя призна, че Борил все още не е гледал „Революция Z”, но в скоро време ще му го покаже.