Деница Дишкова, позната на зрителите на bTV от първия сезон на „Ергенът“, завърши 2023-а и посрещна Новата година по впечатляващ начин.

Снимка: Личен архив

От 26 декември до 8 януари тя бе на круиз, който започна от Маями и мина през Вирджинските острови, Бахами, Доминика, Мартиника, Антигуа и Санта Лучия.

Снимка: Личен архив

„Беше топло, около 30 градуса, само в Маями бе по-хладно. Там посетихме резервата с много алигатори Everglades” – сподели пред LadyZone.bg Дени, която е била част от българска група, заминала на пътешествието чрез туристическа агенция.

Снимка: Личен архив

На огромния модерен кораб, който е на вода от само две години, Нова година са посрещнали 4000 души от 72 държави.

Снимка: Личен архив

Разбира се, като всеки голям круизен кораб той разполага с кино, казино, СПА, тенис корт и други екстри, но най-интересното е „тайният“ ресторант за 20 души, който приема гости само след резервация. Едва след резервацията получаваш указания как да стигнеш до него.

Снимка: Личен архив

Другата атракция е наливането на шампанско върху пирамида от чаши с асистенцията на капитана на кораба.

Снимка: Личен архив

След екзотичното пътуване рожденият ден на Деница (10 януари) минава в по-спокойна и камерна среда с родителите й в София.

Снимка: Личен архив

„През 2023 г. сбъднах две свои мечти – научих се да карам кайт сърф и ходих на круиз. Сбъднах и една мечта на моите родители – по повод 39 г. от сватбата им подарих едноседмична екскурзия до Париж“ – призна ни Дени, която ни изпрати и снимки от септемврийското си пътуване до Миконос.

Снимка: Личен архив

За нея 2023-а е една от най-морските години в живота й. Всички дестинации, до които е пътувала, са нови и островни.

Снимка: Личен архив

За 2024 г. Дени си пожелава „любовта да ме среща така, както вълните морския бряг“.