Носителката на титлата „Най-добър фитнес модел на България за 2014“ Биляна Йотовска се похвали с важен момент в образованието на дъщеря си Никол.

„Казват, че първите 7 години са важни, както във възпитанието на едно дете, така и в образованието му. Е, първите 7 години в училище минаха като един миг!

С гордост и радост споделям моменти от завършването на Никол на 7-ми клас! Благодаря на учителите й за грижите и положената основа в знанията. Кандидатстването в 8-ми клас е важна стъпка в нейния образователен път и начало на нови предизвикателства. Гордея се с нейните успехи и винаги ще я напътствам занапред. Честито завършване!

Предстои ни записване в избраното училище и безгрижно лято“ – споделя щастливата майка.

Снимка: Instagram.com/biliana_yotovska/

Много хора я поздравиха, а един от нейните 133 000 последователи в Инстаграм коментира:
„Честито, Никол! Това е малка стъпчица по пътеката на живота! Предстоят много предизвикателства и препятствия, но ти ще се справиш!!! И знай, и бъди уверена: Единствената непреходна инвестиция в живота е образованието и знанието!!! С тях можеш да отидеш навсякъде и никой не може да ти ги отнеме! Напред и нагоре!!!“.

Снимка: Instagram.com/biliana_yotovska/

Биляна Йотовска е омъжена за Димитър Димитров, европейски и световен шампион по културизъм.

Снимка: Instagram.com/biliana_yotovska/

В началото на тази година семейството си взе домашен любимец – пудел, който се казва Тики.

„Добре дошла вкъщи, малко момиченце Тики!“ – така Биляна Йотовска обяви новината.

„Тики-белята, опасният звяр! Напада всичко и всеки 24/7“ – коментира Мис България 2012 Габриела Василева, която е много добра приятелка на Биляна. В началото на годината те бяха заедно на почивка в Мексико.