Атиджа Барзев често чува от познати, че прилича на Ким Кардашиян. А определението, че е българската версия на американската риалити звезда с арменски произход, я забавлява искрено. Факт е, че Атиджа Барзев и Ким Кардашиян си приличат – ефект, който не е търсен от нашето момиче. 

„Не аз съм определила как да изглеждам физически, а природата. Както и мама, и татко са избрали къде да се родя и да живея” – признава с усмивка Атиджа.

Домът й е в страната на неограничените възможности, където родителите й, които са българи от района на град Гоце Делчев, емигрират преди години.

В Ню Йорк баща й развива ресторантьорски бизнес, с който на този етап Атиджа и брат й са пряко ангажирани. Полученото образование в Щатите й помага да върши всичко с вещина и знания.

Завърших в Ню Йорк бакалавърска степен по счетоводство и магистратура по бизнес администрация, като развивах професионалните си умения и познания в областта на финансите и управлението на бизнеса.

Атиджа е положила усилия да говори, чете и пише и на български език, като учи пет години в българско училище в САЩ, благодарение на което сега се справя отлично.

„В момента работя с баща си в неговия собствен ресторант, където с брат ми се грижим за различните аспекти на бизнеса.

Заемам се със счетоводната част, но съм готова да подпомогна и в други области на ресторантьорството, включително обслужването на клиенти и приготвянето на храна. Също така имам опит и в търговията с пици и мога успешно да се справя със замесването на тесто... Но истината е, че винаги съм искала да градя музикална кариера – нещо, за което мечтая от дете!”

Атиджа от малка е вдъхновена от българските попфолк изпълнители, много от които са нейни идоли в периода на порастването й, та чак до днес. И сега не спира упорито да преследва мечтата си. 

Завърших в Ню Йорк бакалавърска степен по счетоводство и магистратура по бизнес администрация, като развивах професионалните си умения и познания в областта на финансите и управлението на бизнеса.

Подкрепа Атиджа намира и от страна на родителите си, които също искат да видят дъщеря си на музикалната сцена. Широко скроените хора не я упрекват и за твърде провокативното й занимание с туъркинг.

Дъщеря им дори е спечелила състезание в Голямата ябълка, в което явно най-съблазнително е поклащала задните си части, какъвто е танцът туърк.

Снимка: Атиджа Барзев

Относно секси дупето си приликата й с Ким Кардашиян е неоспорима!