Азис занесе храна на бездомните кучета, за които се грижат в Stray Angels Bulgaria /Бездомни Ангели. Организацията е съставена от доброволци, събрани от каузата да помагат на бездомните животни и тези, които са в риск. 

Поп фолк певецът демонстрира истинска близост с кучетата в приюта и без притеснение ги гали и си говори с тях. Певецът има две кучета, порода мопс, и коте, което е кръстено на Кейти Пери. 

"Беше адски дъждовен ден. Отидох да ги видя, да им занеса малко храна и да ги прегърна.
Животинките от Stray Angels Bulgaria /Бездомни Ангели oстанаха в сърцето ми завинаги. Отидете и вие, занесете им нещичко,вземете някое от тях с вас. Или просто им поговорете. Ще видите, че ще се почуствате по-добре."

Според доброволците от организацията всички животинки били много благодарни и очаквали с нетърпение да прегърнат отново Азис.

Основните проблеми на организацията, която се грижи за животните, са липсата на финанси и на доброволци. Те трудно се справят с храната, медикаментите и покриването на задълженията към ветеринарните клиники, които обслужват спешните случаи. Сайтът им може да разгледате тук и да помислите дали някое от тези сладки животинчета няма да е вашият любимец, когото да дарите с топлина и любов.