По-малко от година след като се сгодиха, поп пънк музикантите са решили да прекратят връзката си, съобщават пред People източници, близки до двойката.

Аврил и Мод бяха насам-натам през последните два месеца, но вече не са заедно като двойка", казва източник пред медията.

38-годишната Лавин и 35-годишният Мод Сън за последен път бяха публично видени заедно на събитие преди връчването на наградите „Грами" в чест на Джули Грийнуолд и Крейг Калман в Лос Анджелис.

Снимка: Getty Images

От TMZ публикуваха снимки на изпълнителката на „Girlfriend", която прегръща рапъра Тайга. Снимките породиха слухове за отношенията между двамата. „Аврил и Тайга са истински приятели и нищо повече. Няма абсолютно никаква трета страна, която да е замесена в раздялата", уточнява източник пред People.

„Аврил е напът да се раздели с Мод“, казва представител на Мод Сън. Преди прегръдката на Аврил с Тайга, вече бившата двойка не се е виждала три дни, защото Мод заминава на турне. Ако нещо се е променило от страна на поп пънк изпълнителката, това ще е новина и за самия Мод“, отбелязва източникът. Представител на Лавин не коментира случващото се пред People.

Истинското име на Мод Сън е Дерек Смит. Музикантите се запознават през януари 2021 г. и през същия месец издават съвместен сингъл, озаглавен „Flames". Месец по-късно те стават двойка, а през април 2022 г. се сгодяват.

Последната обща публикация на двойката в социалните мрежи е от забавно преживяване на ледена пързалка. Двамата са хванати за ръце и са видимо щастливи, докато Мод заснема видео.

Роденият в Минесота рокаджия издаде последния си албум „God Save the Teen“ по-рано този месец, включващ парчето „Avril's Song" и съвместната им песен „Shelter".

В неотдавнашно интервю Мод Сън описва „Avril's Song" като „мрачна и сладка едновременно", като отбелязва, че текстът ѝ е „пълна метафора" за това как му е повлияла връзката.

„Намерих такъв партньор на този свят, който да премине през хаоса, който животът ти поднася. Аз съм с жена, която е по-голяма от мен и е преминала през всичко това 10 пъти, тя ме прави по-добър човек", коментира Мод.