По-малко от две години след като стана известно, че са заедно, певицата Аврил Лавин и милиардерът Филип Сарофим се разделиха. Двамата са се започнали благодарение на общи приятели и са започнали да излизат точно на 14 февруари през 2018 година. Новината за раздялата им беше съобщена от сайта E! News, който се позовава на техни близки.

Сарофим е син на тексаски петролен милиардер и работи в компанията на баща си. Богатството му възлиза на близо милиард и половина долара. Мъжът, който е с гръцки корени, е бил женен преди да се запознае с популярната певица. Самата Аврил също се е омъжвала два пъти, като браковете ѝ никога не са продължавали повече от 4 години.

Снимка: profimedia.bg

В момента Аврил участва в концерти от турнето ви в Северна Америка, чрез което промотира шестия си албум. През март и април певицата ще дойде в Европа, а през май ще бъде в Япония. Част от приходите от концертите и от продажбите на албума ще отидат за фондацията на Аврил, която помага на хора, страдащи от Лаймска болест и други редки заболявания.

Самата Аврил страдаше от болестта и преживя много труден период в живота си.Прекарах няколко години вкъщи, за да се преборя с лаймската болест“, сподели тя през септември миналата година. „Това бяха най-трудните години в живота ми, защото трябваше да водя емоционални и физически битки. Успах да превърна това страдание в музика и съм много горда. Пишех текстовете в леглото си и на дивана и често записвах песните също там. Истината е, че именно музиката спаси живота ми, като повдигаше духа ми, поставяше ми цели, които да преследвам и ми даваше смисъл да живея.

Снимка: profimedia.bg

Все още не е ясно защо връзката между певицата и милиардера е била неуспешна и едва ли някога ще разберем, защото Аврил и Филип винаги са били много потайни за личния живот и отношенията си.