Антония Петрова, носителка на титлата „Мис България“ 2009, завърши УНСС.

„Щастлива съм да споделя, че вчера се дипломирах за пореден път! Завърших третото си висше образование! След Международни икономически отношения и Право, дойде време и на Публична администрация, Здравен мениджмънт!“ – сподели Антония Петрова.

„Първите си две образования завърших едва на 25 години, но работата ми в сферата на здравеопазването ме провокира преди 2 години да запиша поредната си магистърска степен, за да бъда още по-квалифицирана и от помощ на хората в тази благородна професия – медицинската“ – уточнява Мис България, която е омъжена за бизнесмена Ивайло Батинков.

Снимка: Instagram/antonia_petrova_batinkova

На част от снимките от дипломирането виждаме и първия син на Антония. Той се роди навръх именния ден на майката – 17 януари 2019 г., и носи името Благовест, като в семейството го наричат Бест Батинков.

Снимка: Instagram/antonia_petrova_batinkova

Второто дете се роди през 2022 г.

Снимка: Instagram/antonia_petrova_batinkova

„На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков-син (Ив Батинков)! Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи!“ – написа тогава майката.

Снимка: Instagram/antonia_petrova_batinkova

Любопитно е запознанството между Антония и Ивайло Батинков.

"Срещнахме се на 17 март 2018 г. и три месеца по-късно се оженихме на 17 юни. Запознахме се заради сбъркана резервация в едно заведение. Няма нищо случайно. Така съдбата ни срещна", разказа Антония Петрова-Батинкова в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през лятото на 2020 г.

Само преди няколко дни „Мис България“ 2009 сподели интересни спомени от своя абитуриентски бал. Вижте повече тук: