Анна Левандовска е една от най-красивите футболни половинки. Тя е личност, професионалист и шампион и затова днес искаме да ви запознаем по-отблизо с нея.

Историята на Анна започва на 7 септември 1988 г. Тя се ражда в полския град Лодз в семейството на Мария и Богдан Стахурски. Майка ѝ е дизайнер на костюми в националната телевизия на Полша, а баща ѝ - оператор. Тя обаче не се захваща с творческа професия. Тази област оставя на своя брат Пьотр, който учи изящни изкуства във Варшава.

Вместо това Анна облича... кимоното. На 13-годишна възраст нейният чичо Павел я води в залата по карате, за да прави компания на братовчедка си Катржина Кшивански. Красавицата започва като на шега, но бързо трупа победи. Всъщност бъдещата госпожа Левандовска е сребърна медалистка от световното първенство през 2012 г.!

От къде тази борбеност в крехката на вид Анна? Оказва се, че тя го носи в гените си! Част от нейния род е една наистина смела жена. Ако не сте чували за Станислава Лешчинска, то е време да се запознаете с нея. Тя е една от акушерките в концентрационния лагер "Аушвиц-Биркенау". Цялото семейство  на Лешчинска се бори с всички сили срещу нацистката окупация на Полша през Втората световна война, за това и тя е пратена в известните "лагери на смъртта".

Там Лешчинска продължава да прави това, което и навън - да помага на жените да раждат здрави деца. Според непотвърдени данни, по време на престоя ѝ в "Аушвиц" тя е помогнала за появата на бял свят на над 3000 деца! На призива на надзирателите новородените да бъдат убивани, тя отговаря смело: "Не! Никога!". След края на Втората световна война акушерката е освободена и практикува професията си още дълги години. Католическата църква я обявява за "божи слуга", като не е изключено тя скоро да бъде обявена за светица.

Днес Анна не живее по време на една от най-свирепите войни в света, но също се опитва да помага на хората. И то най-вече на тези, които искат да живеят и да се хранят здравословно.

Стъпка по стъпка тя се превръща в една от най-уважаваните диетоложки в Европа. Брюнетката публикува книги с рецепти, видеа с упражнения и свои тайни за добра форма. Успехът ѝ е гарантиран, предвид рекламното лице - сама тя!

От 2016 г. Анна произвежда енергийни десертчета, а в последно време компанията ѝ се разрасна и вече предлага различни напитки, масла, закуски.

Къде в тази история се вписва големият голмайстор и неин съпруг Роберт Левандовски разберете от материала на btvnovinite.bg: