Певицата Андреа публикува във Фейсбук профила си видео, което предизвика над 1700 реакции „усмивка“ и над 1200 коментара.

Снимка: OfficialPageAndrea

„Не можеш да преминеш на следващата глава, ако все още препрочиташ предишната“ – пише Андреа на английски и остава загадка дали тази мъдрост е препратка към трудната за нея раздяла с Кубрат Пулев.

Снимка: OfficialPageAndrea

Видеото ни показва как Андреа се приближава с чаша червено вино и на високи токчета към басейна. Подпирайки се на парапета и очевидно трудно запазвайки равновесие, тя влиза във водата до глезените.

Снимка: OfficialPageAndrea

Това привлича вниманието на друга посетителка на басейна, която събира тен на шезлонг.

Видеото привлече вниманието и на хиляди потребители в интернет.

„Неадекватна ми се вижда, сигурно е от виното“ и „Всички сме впечатлени, че запази равновесие и не падна“ са част от коментарите. Някои от тях имат над 600 харесвания.

Снимка: OfficialPageAndrea

„С чаша вино съм влизала в басейн, ама с обувки – не“ и „Малко се унася да се изживява като Мерелин Монро... иначе нищо й няма на момичето... мъжете харесват такива жени“ – гласят други коментари.

Припомняме, че в началото на 2023 г. Андреа публикува във Фейсбук профила си емоционално видео, с което каза Goodbye на дългогодишния си приятел Кубрат Пулев.

На 30 декември 2022 г. боксьорът изненадващо обяви в "Шоуто на Николаос Цитиридис", че е станал баща. Той не разкри коя е майката, но сподели, че детето се казва Христина.

Снимка: OfficialPageAndrea

4-минутното видео на Андреа използва за музикален фон песента на Палома Фейт „Only Love Can Hurt Like This“ (Само любовта може да нарани така).

Клипът миксира, често в забавен каданс, различни моменти от връзката на певицата и професионалния боксьор. За минорното настроение допринася и фактът, че видеото е черно-бяло.

„Много тъжно, че все още го обича. А той е с друга, животът му си върви. Как не се намери някой да завладее сърцето й и да й даде любов... Пожелавам ти да забравиш тази невъзможна любов, да срещнеш нова и истинска!“ – написа тогава нейна последователка във Фейсбук.

 

Вижте повече тук: