Още преди да се запознаем с нея чухме гласа й. Благозвучие от народен припев, който завладя залата където се заснемаха промо видеата за Детската евровизия. Дискретно отворихме вратата и я видяхме – Александра. Красива млада дама, пременена в народна носия, която ни приветства с усмивка и, след като операторът спря камерата, с лъчезарно:

- Здравейте!

Израснала в артистично семейство, за Александра музиката е начин на живот. Битие, което я зарежда с положителна енергия, радост и щастие. В нейните очи животът е изкуство, не обратното.

"Пея народни песни от както се помня. Музиката е вълшебна сила, която носи със себе си радост и вдъхновение. Тя ми носи щастие, не си представям ден без да пея", споделя тя.

Музикалната епопея на Александра започва когато тя е на шест години и родителите й я записват на пияно, за което тя им е изключително благодарна. През годините тя се е научила на дисциплина и постоянство. Въпреки, че не винаги намира време за музиката, младата дама предпочита да върши нещата качествено отколкото да ги прави, просто, защото трябва.

"Дейна съм и въпреки това хората ме свързват с музиката", споделя Александа.

Факт, творческата й душа, излъчва светлина, а гласът й е феноменален. Алескандра е творец, но със здрав разум. Тя е завършила математическа гимназия и признава, че твърдите науки са я научили на прагматизъм и зрялост. Неочаквана комбинация от изкуство и мъдрост. Може би, това е тайната на съвременните изпълнители, които въпреки всичко държат да останат здраво стъпили на земята.

За финал ще ви издадем една малка тайна – Александра пише и лирики и работи над първия си сингъл.

Благотворителният календар ще можете да намерите в офисите на Фибанк след 4-ти ноември 2015 г.