Неотдавна Дейвид Линч оповести, че няма никакво намерение да се захваща с продължението на "Туин Пийкс" поради финансови разногласия с "Showtime", каналът, който смята да възобнови поредицата по случай 25-годишнината от последните й серии.

За радост на феновете на култовата поредица обаче, само преди броени дни стана ясно, че знаменитият режисьор все пак ще запретне ръкави и ще започне снимките по дългоочаквания трети сезон на популярния сериал. Тази информация оповести самият Линч на стената си в Туитър с думите: "Скъпи приятели, слуховете не са това, което са. Случва се отново. "Туин Пийкс" се връща на екраните на "Showtime".

Работата по подготовката за третия сезон на сериала вече е в ход, а първоначално предвидените 9 серии ще бъдат двойно повече – цели 18! На всичкото отгоре композиторът на мистериозната поредица Анджело Бадаламенти е дал съгласието си да напише музиката и за нейното продължение.

Първите два сезона бяха излъчени през 1990 г. и 1991 г. и бяха последвани от излизането на пълнометражния филм "Туин пийкс: Огън, следвай ме".

Продължава >>