На конференцията „She's the one” организаторите от dir.bg събират на една сцена изключителни жени, които най-добре могат да бъдат описани с израза „Няма невъзможни неща”. Те светят силно дори когато прожекторите не са насочени към тях. Те променят животи чрез думите и дeйствията си, а историите им са истински притчи за силата, щастието и успеха. Те са верните модели за подражание!

Убедете се сами: легендарната актриса Татяна Лолова; Здравка Евтимова - писателката, чието разтърсващо творчество влезе дори в американски учебник по литуратура; уникалният боец и вдъхновител Биляна Савова - основател на фондация „Мога сам“ в помощ на хората с множествена склероза; уважаваната журналистка и тв водеща, с която започва всеки предиобед - Деси Стоянова; първата българка, изкачила Еверест, майка на 3 деца и адвокат - Петя Колчева; топспециалистът по акушерство, пренатална медицина и вътреутробни операции д-р Кристина Чачева; сървайвърът от деня на своето раждане изпълнителен директор на „Български фонд за жените“ Надежда Дерменджиева!

Тези толкова специални, вдъхновяващи и харесвани жени ще споделят своите житейски и професионални пътеки, спадове и върхове в откровен разговор с водещата Рени Веселинова и с публиката. Това ще се случи на 30 март в столичния клуб CityStage.

Подробности за събитието „She's the one” и за участниците в него можете да намерите тук. Местата са ограничени, така че можете да резервирате своя билет на този адрес.