Лиъм Галахър възнамерява да се ожени за трети път, след като се е сгодил за дългогодишната си приятелка Деби Гуайтър, пишат британските медии.

46-годишният бивш фронтмен на рок групата "Оейзис" е предложил на 37-годишната си приятелка, докато са били на почивка в Италия миналия месец.

Снимка: Getty Images

Двойката се наслаждавала на прекрасните пейзажи по крайбрежието на Амалфи по време на кратка романтична почивка, когато певецът е предложил на музикалната мениджърка да се омъжи за него.

Вчера Лиъм сподели снимка с Деби в Инстаграм, към която написа: "Зад всеки гуру стои друг голям гуру".

Според информация в британските таблоиди, майката на Лиъм Галахър - Пеги - е била свидетелка на щастливия момент, след като се присъедини към пътешествието на двойката.

Снимка: Getty Images

Деби Гуайтър ще бъде третата съпруга на Лиъм Галахър след актрисата Патси Кенсит и певицата на Никол Епълтън от женската група "Ол Сейнтс".

Лиъм Галахър има четири деца от предишните си връзки - 22-годишната Моли, 19-годишния Ленън, 18-годишния Джин и 6-годишната Джема.

Лиъм Галахър се запознава с Деби в Ибиса по време на турне през 2013 г. с бившата си група "Бийди Ай". Преди да обявят публично връзката си, пресата публикува снимки двойката да се целува. Сега Деби и Лиъм очевидно са решили да изстрелят отношенията си на следващото ниво.