Последният филм, в който гледахме актрисата Камерън Диас, беше новата екранизация на мюзикъла „Ани“ през 2014 г. От тогава тя изчезна от екраните, но предстои да се върне. В крайна сметка стриймингът успя да направи това, което киното не можа.

Снимка: Getty Images

Тя е приела да участва във филма „Обратно в играта“ – екшън комедия на „Нетфликс“. В него Камерън ще си партнира с носителя на „Оскар“ Джейми Фокс.

Преди време Камерън Диас обясни, че е избрала да се оттегли от киното, когато е навършила 40 години и е осъзнала колко време ѝ коства кариерата. Тя е преценила, че иска да се отдаде на други неща.

"Да имам семейство и да съм омъжена - това е просто най-хубавото нещо", каза тя тогава.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След като приключи с киното, звездата се отдаде на производство на вино. Желанието й да води здравословен живот, я провокира да създаде напитка, която нарича "чисто вино". То е без допълнителни оцветители, ароматизатори и т.н.

В началото на 2020 г., 47-годишната тогава Камерън Диас стана майка за пръв път. Актрисата е много доволна от начина, по който са се развили събитията, защото чувства, че е по-добре човек първо да изгради живота и кариерата си, а след това да създава семейство.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Благодарение на филми като „Ангелите на Чарли“, „Ах, тази Мери“ и „Ванила Скай“, Камерън Диас беше една от най-търсените актриси. Тя си заслужи 4 номинации за наградата „Златен глобус“ и беше считана за една от най-красивите жени в Холивуд.

След като слезе от екрана, актрисата призна, че вече не се притеснява толкова много за външния си вид и не отделя време за това:

„Буквално не правя нищо, дори не мия лицето си“, разкри тя в интервюто. „Опитвам се да не влагам никаква енергия в това.“