Източник, цитиран от списание „Closer“, твърди, че звездата от „Приятели“ Кортни Кокс готви сватба с приятеля си Джони Макдейд, с когото са заедно от 8 години. Двамата дори обявиха годежа си през 2014 г., но малко след това го разтрогнаха. Въпреки това връзката им оцеля и продължават да са заедно.

Тъй като Кортни Кокс е американска, а Джони Макдейд е британец, пандемията ги завари далеч един от друг. В продължение на 9 месеца двамата нямаха възможност да се срещат, разделени от цял океан между тях. Според неназования източник на списанието, именно това е причината те най-сетне да направят следващата стъпка и официално да станат семейство.

Снимка: Getty Images

„Времето, в което бяха разделени, беше зов за събуждане за Кортни и Джони“, твърди източникът на „Closer“. „Затова са взели решение да се оженят веднага, след като мерките срещу вируса се посмекчат.“

Ако информацията е вярна, Кортни и Дейвид ще си кажат „Да“ по Коледа в родния град на музиканта Дери в Северна Ирландия. Церемонията ще бъде в местна църква, а партито в голям замък наблизо.

Снимка: Getty Images

Друга, също толкова любопитна информация, която списанието цитира е, че актрисата, която изпълни ролята на Моника, вече е избрала шаферките си и те са познати на почитателите ѝ.

„Кортни е поканила Джен (Дженифър Анистън) и 17-годишната си дъщеря Коко да бъдат заедно шаферки“, твърди източникът.

Снимка: Getty Images

Коко е дъщеря на Кортни Кокс от първия ѝ брак с актьора Дейвид Аркет, който продължи от 1999 г. до 2013 г.