Кортни Кокс превърна бившия си колега в настоящо гадже. Брайън Ван Холт, който влиза в ролята на бивш съпруг на героинята й Джулс в комедийния сериал „Агнешко“, е и първият мъж спечелил сърцето й след развода.

Кортни има дъщеря и 14-годишен брак зад гърба си с 41-годишния Дейвид Аркет – известен филмов продуцент и сценарист. Двамата се разделят през октомври 2010 г., но остават в прекрасни взаимоотношения, както в личен план, така и в бизнеса. Разводът им е финализиран чак през май 2013 г. 

Кортни Кокс и Дейвид Аркет
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За новата връзка на 49-годишната актриса, информатор на “Us Weekly” твърди: „Двойката излиза вече 6 месеца.“ Слуховете ги свързват и разделят непрекъснато, откакто раздялата на Кокс и Аркет стана публично достояние. Освен това, източникът коментира: „Кортни е по-спокойна сега, когато изкара връзката си с Брайън наяве, тъй като Дейвид пък продължава напред с приятелката си Кристина Макларти.“ 

Кортни и Дейвид малко преди официалната им раздяла
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

44-годишният Брайън Ван Холт се разбира чудесно с близките на Кортни, но най-вече с дъщеря й – Коко. Тя се чувства много добре с него и се държи, така както с любим чичо.

По време на гостуване при популярния радиоводещ Хауърд Стърн звездата от „Приятели“ веднъж споделя, че Дейвид и Брайън имат помежду си „емоционална афера‘. Да се чуди човек как се постига такава семейна идилия. Но това е поредното доказателство, че в Холивуд наистина всичко е възможно. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos