В английското кралско семейство всяка година преди Коледа е традиция да се изпращат коледни картички, като те винаги представляват семейна снимка, която е направена специално за случая. Обикновено Кейт и Уилям споделят своята в социалните мрежи и това е един от най-чаканите им постове от феновете. Тази година коледната картичка на херцозите на Кеймбридж изтече „нелегално“ в социалните мрежи, след като един от получателите й – служител на Британските кралски военновъздушни сили, я сподели в своя Туитър профил. Тя беше изтрита бързо, но съобразителни потребители вече я бяха запазили.

Коледната картичка на Уилям и Кейт е най-чаканата от всички, защото по традиция на снимката присъстват и децата им. А тази година и приноцвете, и принцесата изглеждат толкова пораснали.

Личи си , че фотосът е правен по друго време на годината, защото всички са с по-ефирни и леки дрехи. Семейството се е събрало около стар мотор с кош, което придава класическо ретро излъчване на картичката. В лявата й част може да се види и подписът на херцогинята.

Няма как да не сравним тазгодишната с коледната картичка от 2018 – и, да, децата много са се променили и са пораснали!