След три години „изолиран живот“ до комика Джим Кери се появява нова жена и това е партньорката му в телевизионната поредица „Смях през сълзи“ Джинджър Гонзага. Новината е потвърдена от представител на актьора. Двамата се появиха на събитие, предшестващо раздаването на филмовите награди „Златен глобус“, а след това двойката дебютира и на червения килим на официалната церемония. Кери и Гонзага демонстрираха близост пред фотообективите, хванати за ръце и прегръщащи се.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Джинджър Гонзага е колежка на Джим. Тя е родена в щата Пенсилвания и е на 34 години, което прави възрастовата разлика между двамата цели 22 години.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди церемонията „Златен глобус“ Джинджър изрази подкрепата си за своята половинка в Инстаграм, който беше номиниран в една от категориите.

Това е първата публична връзка за 56-годишния актьор и комик, след като през 2015 година почина бившата му приятелка Катриона Уайт.

Само преди няколко месеца Джим Кери сподели, че води „изолиран живот“, но не се е отказал от това да ходи по срещи.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Мога да опиша живота си като изолиран. Прекарвам много време сам със себе си, но аз обичам да бъда себе си, така че всичко е наред. Това може и да е странно за много хора, но за мен е ок. Обичам да чета, харесва ми да рисувам и да работя върху скулптури. И ходя по срещи.“

Кери има зад гърба си два неуспешни брака. Първата му съпруга е актрисата Мелиса Уормър, с която се развеждат през 1995 година след 8 години заедно. През 1996 година се жени за колежката си Лорън Холи, но бракът им се разпада след по-малко от година.