Меган Маркъл е почти част от британското кралско семейство. В качеството си на годеница на принц Хари тя го придружава почти навсякъде. А представете си какво чака Меган след сватбата – публични изяви, срещи с хора, благотворителните дейности. Всичко това ще влиза в задълженията й на принцеса. Очевидно годеникът й я обича и цени много, защото за делата и ангажиментите на мис Маркъл вече се грижи специален човек, който лично принцът е назначил.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това е Ейми Пикрил, която до момента е била старши секретар по комуникациите на Уилям и Кейт, както и на Хари. Точно тя ще се превърне в дясната ръка на актрисата от „Костюмари“, като й помага с ангажиментите около сватбата, както и с всичко останало, отнасящо се до публичния образ на бъдещата съпруга на принц Хари.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ейми се присъединява към прес екипа на двореца Кенсингтън през 2016 година, но от този момент тя започва да се занимава само и единствено с делата на бъдещите съпрузи Меган и Хари. Според приближени на кралското семейство, работата й ще включва почти всичко – от организиране на графика на Меган до събиране на цветя и подаръци от фенове по време на публични изяви.