Ако по дрехите посрещат, а по ума изпращат, значи ли това, че едното е по-важно от друго? И в този смисъл, важи ли това и когато става дума за лице и за дупе. Защото сред известните има такива, чиито отличителни черти са не само устни, глас и бюст, например. Дупетата са на особена почит и отличителна черта, когато става дума за Ким Кардашиян. Дженифър Лопес и Бионсе.

 

Гръцката амфора Ким

Това е най-точното определение на тялото на Ким Кардашиян. И не говорим за оприличаване на формата. Ким Просто Е с тези форми – супер тънка талия, закръглено, обемно дупе и пищни гърди. Както вече сме писали, да напъхаш това тяло в дрехи, които прилепват без капчица въздух и пространство, не е лесно. Но Ким, за добро или лошо, е професионалис. Когато иска да лансира определен продукт, вади тежката артилерия – собственото си тяло.

39-годишната моделка рекламира новата линия козметика, която пуска на пазара със собствена марка, посредством снимка в инстаграма си, с клинк, който кореспондира с цветовете на продукта. Но кой гледа козметиката, когато на преден план е пищното дупе на Ким?! В руския сайт kp.ru го нарекоха „кръгло като орех“. Латексовият клин е така изпънат по бедрата й, че прозрачността му е доста увеличена. Ким се е снимала в гръб, с лека извивка в талията, показвайки своите заоблености.

В поста към снимката тя е описала отенъка на грима, но прочитайки коментарите, се убеждаваме, че малко хора са обърнали внимание на тази част.

Ким сподели и видео, в което е облечена с корсет на Thierry Mugler. С формите си там тя изуми не по-малко от нейните последователи.  


Джей Ло - тя не просто го може

Дженифър Лопес е друга известна личност, на която пищното дупе е отличителен белег. Латино дивата не самотанцува зашеметяващо, но се е научила как точно да използва тази особеност на тялото си в своя полза. Спомняте ли си брилятното й представяне на Суперкупата, заедно с Шакира. Тези движения на тялото не се случват просто така. Те са резултат от много тренировки, повторения, упражнения и лишения.

Джей Ло сподели кратко клипче какво точно се случва зад сцената на NBC World of dance. Преди години певицата застрахова дупето си за 18 млн. лири.

Бионсе - със специална дума за дупето си

Талантлива, креативна и сочна. Бионсе знае много добре как да използва всяка част от тялото си, за да бъде автентична в представянето на който и да е продукт. Зъби с емблемата на Adidas, коса, с вплетен надпис на IVY PARK, бижута на устните... всичко това е тя. И не само.

На Концерт в Копенхаген развълнуван фен успя да се докопа до дупето на Бионсе и да я плесне, докато тя се разхождаше по ръба на сцената. Изпълнението веднага бе спряно, след което певицата го заплаши, че ще нареди веднага да го изхвърлят.

Бионсе дори измисля дума за дупето си - bootylicious. Означава "вкусно допе" и идва от booty – дупе и delicious – вкусен. Това е заглавието на хит на Destiny’s Child, който популяризира до такава степен новото прилагателно, че думата вече присъства в английските речници. Най-общо думата означава секси, привлекателен.