Когато си горд, че имаш син, си пожелаваш да наследи най-доброто от теб и дори да бъде твоята по-добра версия. А понякога просто се обличате еднакво, защото това е най-лесният начин да се покаже, че сте свързани. Ето кои известни български татковци се облякоха еднакво със своите синове.

Поли Генова дълго време не показваше кой е мъжът до нея, но с появата на малкия Даниел, и това вече се случи. Джо, когото Поли нарича Папа Джо, се появи във фотосесия, споделена от певицата по повод рождения му ден. Там татко и син бяха с ризив шотланско каре в червено.

 Д-р Ангел Енчев отпразнува рождения ден на сина си Филип, който стана на 7 г., облечен в тениска със своето име. Но двамата понякога се обличат еднакво в дрехи, които са едновременно удобни и елегантни.

 

В семейство Батинкови на почит при мъжете са райетата. Таткото Ивайло Батинков и синът му Благовест се облякоха с ризи на тънки сини чертички и си сложиха най-широките усмивки.  Бившата миска Антония Петрова нарича сина си накратко Бест (съкратено от Благовест) и често споделя снимки в инстаграм профила си от разходките на семейството из България.

 

 

Дани Петканов и синът му Габриел рядко се обличат еднакво, но когато го направят, дори позата, в която седят, е една и съща. 

 

Снимка: instagram.com/daniell_petkanov