Ако има нещо, с което семейство Кардашиян не са известни, то без съмнение е скромността им. И въпреки това, все още има хора, които се изненадват и възмущават от нещата, за които известното семейство харчат парите си.

Последният такъв повод за възмущение беше колата играчка, която риалити звездата подари на дъщеря си Тру (само на годинка и три месеца). Колата е миниатюрно розово Бентли и струва 3 500 долара.

„Чудно, още една Кардашиян в Бентли, написа един от раздразнените ѝ последователи. Вие май изобщо не осъзнавате как изглежда това безразсъдно харчене на останалата част от света. Наистина харесвах историята на вашето семейство, но сега вече не мога да гледам как пръскате пари за непотребен материализъм.“

На това обвинение Клоу отговори: „Да, избрах да разглезя дъщеря си. Искам да я разглезя с любов и с материални неща. Тя също така ще бъде научена да има ценностна система, да е отговорна, да изпълнява задълженията си, да уважава хората и да обича себе си.„

Това не е първият невръстен член на семейство Кардашиян-Дженър, който получава автомобил играчка. Музикантът Травис Скот и моделът Кайли Дженър подариха на дъщеря си Сторми малък спортен автомобил през март тази година.

Ким Кардашиян пък поръча за дъщеря си Чикаго умален модел на истинския автомобил, който Кание Уест подари на самата нея преди това.

Снимка: Instagram

Колата играчка на Ким обаче е почти без пари, в сравнение с друг луксозен подарък на звездата. Известната майка подари на дъщерите си 8 миниатюрни ръчни чанти, всяка от които струва повече от 1000 долара.

Снимка: Instagram

Други прекалено скъпи подаръци на семейство Кардашиян включват кожено палто за 5-годишната Норт Уест на стойност 3 500 долара и музикална кутия за 3 350 долара, подарена от Крис Дженър на внучката ѝ Чикаго.