Най-очакваното бебе в Щетите за тази година най-после се роди. Дъщеричката на Ким Кардашиян и Кание Уест е проплакала в събота сутринта (15 юни) в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис. Майката постъпила в петък, след като получила контракции след обед, а бебето се появило в 1:30 часа сутринта местно време в събота. Явно малката е бързала да излезе на бял свят, защото Ким роди почти месец преди термина си, който беше определен за 12 юли.

Болницата Cedars-Sinai в Лос Анджелис от птичи поглед.

Мама и татко все още не са показали бебето, не са съобщили и какво име са избрали (според слуховете, то ще започва с буквата „К”), но почти всички детайли около раждането са известни. До 32-годишната риалити звезда по време на раждането са били нейната майка Крис Дженър и, разбира се, приятелят й Кание. Нека не забравяме, че родителите бяха резервирали вип стая в известната болница в града на ангелите, където са раждали и други звезди като Виктория Бекъм и Бритни Спиърс. Сега можем да видим къде точно се е случило всичко и как изглеждат вип стаите в Cedars-Sinai.

Така изглежда, стаята, в която е родила Ким.

Медиите зад океана вече са събрали цяла торба с информация за самото раждане, както и на кого прилича малката и как точно се е случило всичко.

Предполага се, че Ким е родила по естествен начин, въпреки че предварително беше решила това да се случи с Цезарово сечение. По-ранната поява на малката наложила и поставянето й в кувьоз, защото теглото й е едва 2300 г. Въпреки това, бебето и майката са в отлично здраве след раждането, обяви сестрата на Ким – Кло в Туитър. Тя обеща и че съвсем скоро ще стане ясно името, което са избрали родителите.

Вече се появиха и източници, близки до клана Кардашиян, които твърдят, че бебето прилича точно на Ким – взело е красотата и черната коса на мама. А хората на изкуството пък, които боравят добре с фотошоп, побързаха да предвидят външния вид на момичето, когато то порасне.

Майката на Ким – Крис вчера поздрави Кание в Туитър с раждането на първородната му дъщеря, която се появи точно ден преди деня на бащата, който в Щатите тази година се отбелязва на 16 юни.

Един от първите посетители, който беше заснет да пристига в болницата е най-добрият приятел на риалити звездата Jonathan Cheban, който се беше подготвил с букет от розови и бели рози.

Най-добрият приятел на Ким отива на посещение в болницата.

Сред другите, които посетиха майката и бебето беше и моделът и риалити звезда Бритни Гаспино, която беше щракната да влиза в болницата с подарък и розова орхидея.

Бритни Гаспино също се е подготвила подобаващо.