Преди по-малко от месец актрисата Кийра Найтли стана майка за втори път. Вдъхновяващо е да видим как тази красива жена бързо е успяла да възстанови тялото си.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Облечена в разкошна бяла рокля от тюл и вплетени флорални мотиви Simone Rocha, Кийра определено спря дъха на много от присъстващите по време на лондонската премиера на последния филм с нейно участиеOfficial Secrets“ на 10 октомври. Това е първото официално събитие, на което тя присъства след раждането на второто й дете.

Найтли отдели време на феновете си, като раздаде автографи и се снима с тях.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Свободната кройка на тоалета, както и обемните ръкави тип буфан дават много възможности за прикриване на несъвършенствата, с които женското тяло неминуемо се сдобива по време на бременността. Според нас обаче, 34-годишната британска актриса няма нужда да прикрива каквото и да е – роклята й стои чудесно, а небрежните къдрици на косата й допълват по перфектен начин романтичната й визия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Макар от раждането на второто дете да е минал почти месец, все още няма официално изявление от представител на звездата, който да съобщи пола и името на новото попълнение в семейството на актрисата. 

Найтли и бившият член на британската рок група „Klaxons“ се ожениха през май 2013 година в Париж, а през 2015 г. посрещнаха на бял свят първото си дете – дъщеричка Еди, която вече е кака.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos