Херцогинята на Кеймбридж внесе слънчево настроение в детски хоспис, като се присъедини към семействата им за засаждането на нова градина във вътрешния двор. 

Снимка: Getty Images

Запалена градинарка, Кейт Мидълтън пристигна в хосписа за деца The Nook, разположен близо до британския град Норич в Източна Англия, за да помогне в засажденето на растения и цветя в градината.

Херцогинята на Кеймбридж се появи с красива флорална рокля от Faithfull the Brand и изобщо не се страхуваше да изцапа ръцете си с пръста, докато сади растенията. 

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън разказа на децата в хосписа как принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи правят същото в градината им в Анмер Хол.

Снимка: Getty Images

"Децата наистина се наслаждават на отглеждането на слънчогледите си", отбеляза съпругата на принц Уилям.

Кейт, която е патрон на детските хосписи East Anglia's Children's Hospices, помогна за създаването на пространство отвън, което да носи удоволствие на децата и техните семействата.

Снимка: Getty Images

"Винаги съм толкова впечатлена от семейства като вашето, особено когато трябва да преживея всичко това по време на карантина. Вие проявявате такава сила и храброст. Вие сте такова вдъхновение за всички нас. Повече хора в страната трябва да се срещне със семейства като вас", каза Кейт на едно от семействата по време на посещението.

Снимка: Getty Images

Вижте повече за визитата на Кейт Мидълтън от снимките в галерията по-горе.