Дори Кейти Пери не се събужда, изглеждайки като Кейти Пери. В интервю за Women's Wear Daily 28-годишната певица признава, че й трябват 90 минути, за да завърши рутинните си разкрасителни процедури.

„Аз обичам продуктите си. Имам си определена схема, която не трябва да бъде нарушавана.” Казва Кейти, споделяйки, че е най-трудно да я изпълниш, когато преспиваш в дома на ново гадже. (За щастие, тя и наново възлюбеният Джон Мейър са преминали този етап.)

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кейти обаче не е от момичетата, които се крият зад грима си: „Веднъж говорих публично на едно събитие, свързано с писането на текстове. Тогава децата ме питаха какво е да си артист. Казах им, че всички костюми, светлини и блясъци са страхотни, но ако нямаш таланта, ще изглеждаш като обикновена откачалка.”

„Ето как виждам кариерата си: не и като бомба със закъснител. Много хора правят неща заради определени страхове. Много хора действат по такъв начин сякаш няма да имат кариера след 5 години. Аз знам къде съм. Знам, че моите неща имат стойност и нямат срок на годност. Аз не правя изборите в живота си на базата на страховете си.”

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Всъщност брюнетката има чувството, че едва сега започва. Последната новина около нея е пускането на пазара на линия парфюми, наречена Killer Queen (в превод: Убийствена кралица): „Тази фраза ми е в устата от 15-годишна. Това е заради песента на Queen - Killer Queen. В нея Фреди Меркюри описва жената, която исках да бъда.Тя е много властна и пленява всяко помещение, в което влезе.”

„Кръстих парфюма на нея, защото най-сетне чувствам, че след толкова време асоциацията е удачна. Усещам как най-накрая потъвам в същността на тази жена, която е създал Фреди.” 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos