Бременна в жегата! Високите летни температури в Лондон вече са в сила. Затова един ден след термина си, Кейт Мидълтън реши да се прибере при родителите си. Херцогинята имала нужда от отдих и почивка в родния си дом - Бъкълбери, Беркшир.

Източник на US Weekly споделя: „Просто беше много топло в Nott Cott.” – имайки предвид резиденцията Nottingham Cottage, едно от имената на двореца Кенсигтън, където липсва климатизация. В събота беше измерена рекордна температура за 2013 г. в Англия – 32 градуса: „Тя реши да прекара уикенда с майка си и баща си. Много по-комфортно.“ 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В действителност къщата на родителите й разполага с басейн, тераса с барбекю и хладни стаи за отдих. 31-годишната бъдеща майка трябва всеки момент да роди (терминът й беше на 11 юли). Пред къщата стои денонощен надзор на правоохранителните органи. 

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

И докато Кейт си почива в Бъкълбери, принц Уилям и принц Хари се съревновават за трофея Jerudong, за да съберат пари за своите благотворителни центрове: Centrepoint, WellChild, Child Bereavement UK.  

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По време на турнира в неделя, принц Уилям бил готов по всяко време да замине, в случай, че жена му се нуждае от него.

Източник издава: „Принцът е спокоен, но хеликоптерът не е в режим на готовност. В случай, че Кейт започне да ражда, той ще потегли директно с полицейския ескорт.“