Катрин Зита-Джоунс ни напомни, че днес е денят на звездните рождени дни. Актрисата, която навършва 51 години, публикува пост в Инстаграм, в който честити на всички нейни близки, родени на 25-и септември.

„За мен е чест, че съм родена в един ден с всички тези талантливи хора! Честит рожден ден на Уил, Хедър, Серж, Барбара и разбира се на бащата на моите деца Майкъл!“ написа Зита-Джоунс, под снимките на актьорите Уил Смит, Хедър Локлиър и Майкъл Дъглас, журналистката Барбара Уолтърс и стилиста Серж Норман.

Звездата не пропусна да почете и актьора изиграл ролята на Супермен през 70-те - Кристофър Рийв, който почина само на 52 години през 2004г.

„И на „железния човек“, нашият скъп приятел Кристофър. Винаги си в сърцата ни и никога няма да те забравим! Честит рожден ден на всички, които са зодия Везни!“ завършва постът ѝ в Инстаграм.

Още едно голямо име също е рожденик днес – известният испански кинорежисьор Педро Алмодовар празнува своя 70-годишен юбилей. А човекът, който първи го поздрави в социалните мрежи беше актрисата Пенелопе Круз.