Въоръжени с ръкавици, маски за лице и предпазни шапки за коса Меган Маркъл и принц Хари запретнаха ръкави, за да приготвят хляб и топла храна за възрастни хора и младежи в Лос Анджелис, които изпитват затруднения по време на пандемията от COVID-19. Кралската двойка се присъедини към благотворителното събитие на Homeboy Industries, организация за социална справедливост в общността, като заедно с някои от хората, на които тя помага, сготвиха вкусна храна.

„Херцогът и херцогинята на Съсекс бяха просто „Хари и Меган“ за другите хора. Те запретнаха ръкави и се потопиха в работата на пекарната и кафето. Бяха неподправено мили.“

Това е заявил ръководителят на организацията Фред Бойл за впечатленията си от двете кралски особи.

Посещението на кралската двойка в пекарната идва часове, след като стана ясно, че двамата са подписали договор с базираната в Ню Йорк агенция „Хари Уолкър“, която ще ги представлява по време на официалните им ангажименти. Сред известните клиенти и говорители на агенцията са Барак и Мишел Обама, семейство Клинтън и Опра Уинфри.

Снимка: Getty Images

Според договора двойката ще участва в бъдеще в ключови речи с търговски асоциации, корпорации и ще взема участия на форуми на общността. Темите, по които ще говори кралската двойка, са предимно социални – расовата несправедливост, равенството между половете, психичното здраве и опазване на околната среда.