Няма по-готино начало на годината от това да се вречеш на някого във вярност. Актрисата Камерън Диас и годеникът й, музикантът Бенджи Мадън, са сключили брак в понеделник вечер, 5 януари, на тайна церемония в тесен кръг в дома им в Лос Анджелис, потвърждава говорителят им пред списание „Пийпъл”.

„Не можем да бъдем по-щастливи да започнем нашето пътуване заедно, обградени от най-близките ни приятели и близки”, са заявили двамата пред американското издание.


Камерън и Бенджи се сгодиха едва по Коледа, а преди това се срещат само от 7 месеца, но според близки на 42-годишнта актриса тя не е била толкова щастлива от много дълго време.

През уикенда Диас е отпразнувала предстоящата сватба с моминско парти. В неделя вечерта тя е била забелязана в хотел в Лос Анджелис с нейните най-близки приятелки.

В понеделник сутринта започнала голямата подготовка за сватбата – в дома им в Лос Анджелис започнали да пристигат камиони с цветя, украса, била монтирана голяма тента, която да осигури уединение. За да може всичко да мине тихо и спокойно, на съседите на двойката било съобщено, че Камерън организира парти.


Гостите на сватбата са били малко на 90. Честта да бъдат шаферки на Диас са имали близките й приятелки Дрю Баримор и Никол Ричи. Гуинет Полтроу и братът близнак на младоженеца също са били сред най-близките поканени на тържеството.