Новият луксозен календар на "Ивет фешън" събужда носталгията по женствените супермодели от 90-те години, които бяха същински музи и образци на подражание:
Линда Еванджелиста, Стефани Сиймур, Кристи Търлингтън, Паулина Порижкова, Хелена Кристенсен, Синди Крауфорд, Татяна Патиц, Наоми Кембъл…

И тази година кадрите са дело на модния фотограф Васил Германов. Пред фотообектива му застанаха едни от най-успелите модели на агенцията – Ваня Билева, Нора Шопова, Екатерина Куцарева, Михаела Бориславова, Ванеса Тонова, Деси Савова, София Маджарова, Милица Борисова и Кристияна Петличка. Стилист на фотосесията е Цветомир Горанов, прическите са на Стоян Кънев, гримът е на Гергана Иванова, а графичен дизайнер на проекта е Добромир Бъчваров.

„Неустоима женственост и бляскав шик… Това е ерата на 90-те години, която наложи еталон за стил, а лицата на супермоделите с харизма, обаяние и много настроение оставяха трайна следа във всеки един от нас. Надявам се всеки, който се докосне до нашия календар, поне за малко да си върне онова усещане за мода, женственост и красота от миналото“ – споделя Ивет Григорова, собственик на агенцията.

Снимка: Васил Германов