Доли Партън е една от най-големите американски звезди. Записана е в книгата на Гинес като певицата, чиито песни са прекарали най-дълго време в класациите на най-слушаните кънтри песни. Феновете ѝ боготворят Доли Партън вече 50 години, но за цялото това време част от нея винаги е била мистерия – ръцете над лактите.

Снимка: Getty Images

Винаги, когато се появява на публични места, Доли Партън е с дълъг ръкав и ръцете ѝ не се виждат. Дори когато тази година излезе на сцената с прозрачни ръкави за раздаването на наградите „Грами“ заедно с кръщелницата си Майли Сайръс, ръцете на Доли Партън бяха покрити с плат в телесен цвят.

В продължение на години феновете спекулираха каква може да е причината за този избор на облекло. Най-разпространената теория беше, че певицата се опитва да прикрие татуировка и тя се потвърди през 2011 г. Актрисата Роузан Бар, която е приятелка на Доли Партън, потвърди, че целите ѝ ръце са изрисувани: „Дори не трябва да ви казвам това, но Доли Партън е цялата в татуировки. Показа ми ги. Има страхотни татуировки по цялото си тяло.“

Друг човек, който е виждал татуировките, е комедиантката Дженифър Сондърс, която разказва как веднъж се е срещнала с Доли Партън и са се заговорили. В един момент Доли просто в разкопчала блузата си и е показала част от татуировките около гърдите си: „Имаше ангели и пеперудки и кошници с цветя“, спомня си тя.

Снимка: Getty Images

През 2012 една от татуировките случайно се видя, когато актрисата се наведе и беше запечатана на снимка. След публикуването на снимката, Доли Партън заяви, че тя е фалшива, но призна, че наистина има доста татуировки.

Не желая да говоря много за татуировките, защото хората винаги вдигат много шум около малки неща. Първите си татуировки направих, за да скрия някои белези, които имах, защото съм предразположена към келоидни белези. Около белезите ми се образува лилава тъкан, която не мога да премахна. Целта на татуировките ми е да прикриват тези белези. Не се опитвам да направя някакво голямо и смело заявление с тях.

Доли Партън пред Vanity Fair (2017 г.)

По всичко изглежда, че певицата ще продължи да покрива тялото си и няма никакво намерение да ни покаже татуировките си.