Остават само броени дни до раждането на кралско бебе номер три. Терминът на Кейт Мидълтън е през април и подготовката тече с пълна сила. И както всичко можем да предположим – нищо свързано с кралските бебета не е толкова просто. Независимо на кого ще бъде кръстено или дали е момиче или момче, традициите повеляват то да получи шармантна и дълга титла, подхождаща изцяло на член на британската кралска фамилия.

Ако предположим, че бебето е момче и се казва Артур, то титлата му ще звучи така: Негово кралско височество принц Артур на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Ако ли пък бъде момиче и предположим, че й бъде дадено името Виктория, то титлата й ще бъде: Нейно кралско височество принцеса Виктория на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Кралските деца получават различни титли, когато са деца на херцози, каквито са Кейт Мидълтън и принц Уилям“, споделя кралският биограф и историк Марлийн Кениг. Това може и да е причината титлата на новороденото бебе да бъде и по-кратка: Негово кралско височество принц Артур на Кеймбридж или Нейно кралско височество принцеса Виктория на Кеймбридж.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

До раждането не остава много затова и подготовката е повече от трескава. В по-ранен етап от бременността имаше спекулации, че Кейт ще ражда в домашни условия, но всички съмнения се изпариха, защото от лондонската болница „Сейнт Мери“ се подготвят за голямото събитие. Парапетите пред здравното заведение, което е чест избор на много знаменитости за раждането на децата им, вече са пребоядисани и отпред има разлепени бележки, че боята е прясна.

В „Сейнт Мери“ бяха родени и първите две деца на Кейт и Уилям – принц Джордж и принцеса Шарлот.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos