В измисления свят на киното красивата Чарлийз Терон стана официалната половинка на също толкова чаровния Крис Хемсуърт. В реалния живот обаче брак са сключили техните двойници каскадьори, чиято история е много интересна.


25-годишната Аурелиа Агел Хауел играе дубльорка на Терон в "Бързи и яростни", както и в предстоящия “The Old Guard 2. Тя се запознава със съпруга си, 34-годишния Джъстин Хауел, по време на снимките на сериала "Halo" на Paramount+.

Джъстин пък е дубльор на Хемсуърт в "Тор: Любов и гръмотевици" и “Extraction 2,”според IMDb.


Двамата влюбени с предизвикателна професия, която ги среща с най-големите кино легенди в света, са се оженили преди 3 месеца, но споделят голямата новина чак сега."Не е лесно да бъдеш с каскадьор, но тъй като и двамата сме в една и съща сфера на дейност, и двамата познаваме предизвикателствата", казва Аурелия пред SWNS. "Разбирате се един друг, както и лудите си графици."


Като малка Аурелия не си мечтаела, че ще стане каскадьор. Когато е на 18 години започва обучението си в кулинарно училище в Южна Франция. След 3 години осъзнава, че истинската ѝ страст са бойните изкуства, а не работата в ресторанта.

Вярва, че кариерата на дубльорка определено е нещо, с което може да се справи, тъй като има черен колан по таекуондо, а освен това владее джудо, карате и бокс.

Тя получава първата си роля като дубльорка в късометражен филм само няколко седмици след като се премества в Париж.

"Тренирах много в продължение на две години и се снимах в още няколко филма във Франция“, разказва тя пред SWNS.

"Първият ми филм извън Франция беше в Берлин, където дублирах Карън Гилън в "Пазители на галактиката" 3 - ролята, която затвърждава статута ѝ в кино индустрията.

Аурелия е и главната каскадьорка във филма "Черната вдовица" от 2021 г., както и в наскоро излезлия "Джон Уик“ 4.

А що се отнася за Чарлийз Терон – през последните месеци 47-годишната актриса е свързвана с името на модела Алекс Димитриевич, а 39-годишният Хемсуърт е женен за актрисата Елза Патаки от 2010 г.

Вижте трейлъра на "Бързи и яростни 10":