Сръбският тенисист Новак Джокович е избрал да почива това лято в съседната на родината му Хърватия.

След като спечели Уимбълдън за пети път в кариерата си, Джокович се е отдал на почивка с красивата си съпруга Йелена из адриатическото крайбрежие на балканската страна.

32-годишният Ноле сподели магични снимки сред тюркюазените води на Адриатическо море в Инстаграм, на които заедно с Йелена Джокович са се излегнали върху плажни дюшеци във формата на ангелски крила. Или пеперуди?

Напълно заслужено за Джокера, имайки предвид драматичния финал на престижния тенис турнир, в който успя да победи Роджър Федерер.

"Медитацията, йогата и веганизмът помогнаха за формирането на успеха ми", споделя тайната на невероятната си форма Джокович в интервю за "Amuse". 

"Благодарен съм да прекарам прекрасно и специално време с Йелена в Хърватия на остров Корчула. Прекрасно преживяване", написа Новак в социалната мрежа, където има над 6 млн. последователи. 

На видеото двамата припяват на музикална група в нощен клуб на остров Корчула в Адриатическо море - един от големите южнодалматински острови в Хърватия. Неслучайно Корчула попада в селекцията на най-добрите острови и места в Хърватия: