Днес те са големи и известни, но вижте как са изглеждали някои от българските звезди като деца.По случай деня на детето направихме селекция от кадри, която има силата на машина на времето - връща в миналото, в която всички са безгрижни и весели.

Актрисата Нина Добрев е била с коса на черта и къс бретон в детската градина. Това са от онези кадри, които майките слагат в рамки. Точно така е направила и майката на Нина. Тази нейна снимка като дете е рамкирана и е скъп спомен.

Поли Генова има почти същата прическа. На черно-бялата фотография е с приятелка, с която поддържа добри отношения и досега. А общата паница, от която две приятелки похапват, е нещо съвсем типично за детството.

1991 година - Орлин Павлов е на 12 години и се опитва да показва мускули. Явно да привлича вниманието му се получава още от малък, защото момиченцето вляво го гледа доста любопитно.

Като дете на море с мама и тате - Белослава. Черно-белите кадри бяха характерни за това време. Мил спомен на почти всеки, който е ходил на море със семейството си. Цял бански, шапка за предпазване от слънцето и надуваема топка - класика за всяко дете. Буйните къдрици на Белослава все още не се виждат, но може по това време вече да е пеела на морето.

През далечната 1988 певицата Йоана Драгнева явно е била послушно дете, защото Дядо Коледа й e донесъл подарък. Снимката най-вероятно е от детската градина, където празненствата с добрия старец бяха традиция.  

С широка усмивка в детската градина - това е Дивна, която е написала текст към кадъра, с който благодари на учителката си за отдадеността. Певицата има същата широка усмивка и досега. Явно й е харесвало да ходи на детска градина, защото от снимката лъха чудно настроение. 

Нети е била с много къса коса като дете. Снимката, която споделя певицата по повод 1 юни е от тържество в детската градина. Застанала в центъра на стаята, певицата явно рецитира стихче за празника.

Обичал ли е сладко Ицо Хазарта като дете? Явно да. Защото снимката, която споделя по повод Деня на детето е от кафенето на бившия Гранд хотел "София".Не съвсем дете, но определено в младите му години - Ники Илиев на 21 г.
на море на "Златни пясъци".