Коронавирусът очевидно не плаши най-побърканите фенове на звездите, когато става дума за възможност да се видят с тях очи в очи. Това показват два много подобни случая, разиграли се в домовете на актрисата Дженифър Лорънс и певицата Ариана Гранде.

Снимка: Getty Images

В неделя 23-годишна жена е успяла да се промуши между охранителите в дома на Дженифър Лорънс и е нахлула вътре. След кратко преследване нарушителката е била задържана от охраната, а по-късно е била предадена на полицията.

По време на това нежелано посещение, Дженифър не е била в дома си, но там се е намирал съпругът ѝ Кук Марони, който за щастие не е имал контакт с почитателката на съпругата си.

Кук и Дженифър Лорънс се ожениха през октомври.

Снимка: Getty Images

Нещо подобно се е случило и в дома на Ариана Гранде, където 20-годишен мъж е успял да мине незабелязано покрай охраната на къщата и е стигнал до входната врата. След като е позвънил му е било отворено от управителя на имота, който уверил фена, че певицата не е у дома.

Въпреки това младият мъж е решил да я изчака пред вратата, така че се е наложило да дойде полицията. След като е бил претърсен, в нарушителя е било намерено любовно писмо, адресирано до Ариана Гранде.