Възможно ли е потенциалът за известност да е изписан на лицата на хората. Погледнете тези известни личности на снимките, които споделиха от ученическите си години и кажете дали бихте предположили, че един ден почти всички хора по света ще знаят имената им.

 

Скалата на 15 години

Да, колкото и да е изненадващо, актьорът Дуейн Джонсън е само на 15 години на тази снимка. Ако не може да повярвате, не сте сами. Скалата обясни, че по това време всички в училището му са странели от него, защото е изглеждал по-възрастен и са го мислили за полицай под прикритие.

Снимка: Getty Images

Днес Скалата е най-високоплатеният актьор в Холивуд и е баща на три прекрасни момичета.

Приянка Чопра на 18 години

Актриса Приянка Чопра, която е омъжена за музиканта Джо Джонас, сподели снимка, на която е 18-годишна. На индийската красавица тъкмо е спечелила конкурса „Мис Свят“.

Снимка: Getty Images

Днес Приянка е успешна актриса, която участва в много филми и сериали. Скоро предстои да я видим и в „Матрицата 4“.

Том Ханкс на 18 години

На тази снимка Ханкс е само 18-годишен и тъкмо завършва училище.

Снимка: Getty Images

Днес Том Ханкс е един от най-популярните и обичани актьори в Холивуд. Той участва в безсмъртни хитове като „Голям“, „Филаделфия“, „Форест Гъмп“, „Спасяването на редник Райън“ и много други. Има две награди „Оскар“ от общо 6 номинации.

Джими Фалън на 15

Изглежда още от съвсем малък Джими Фалън не е можел да устои да грабне микрофона и да забавлява приятелите и семейството си.

Снимка: Getty Images

Днес Джими Фалън е един от най-популярните американски ТВ водещи.

 

Хайди Клум на 18 или 19 години

Никой няма да се изненада, че тази млада красавица по-късо става един от най-големите супермодели на всички времена.

Снимка: Getty Images

Хайди Клум влиза в модната индустрия през 1992 г., когато е на 19 години. Днес тя е на 47 години, майка е на 4 деца и продължава да е символ на женствеността и красотата.

На следващата страница може да видите още ученически снимки, които звездите сами споделиха >>>