Ние, от LadyZone.bg, обичаме да създаваме приятни емоции  и настроение. Верни на стила си този път ви предлагаме да попълните един забавен тест, който се намира тук >> Той ви дава правото да участвате в игра за награди, като голямата изненада този път идва благодарение на нашите колеги и приятели от предаването "Преди обед" - пълно проеобразяване. Промяната ще включва прическа от фризьора Стоян Кунев, грим от гримьор Гергана Пащрапанска и облекло за фотосесия, подбрано от стилиста Антония Йорданова.

Ще има и седмични награди, любезно предоставени ни от "Брандекс" България – всяка седмица трима ще печелят по една кутия от продукта "Лейди Хармония". Eдин участник има право само на една седмична награда. Ако участникът бъде изтеглен втори път като печеливш за седмична награда, губи правото да получи втора награда. Всички участници, спазили правилата, могат да участват в томболата за голямата награда, включително и спечелилите седмична награда.

Голямата награда ще бъде изтеглена на 29 март в предаването "Преди обед". Тегленето ще е на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички участници, регистрирали се в играта. Печелившият ще бъде обявен в ефир и на сайта ни чрез част от имейла, с който се е регистрирал.

Хайде към теста ;) >>

Първите три дами, които спечелиха кутия от продукта "Лейди Хармония", са:
(5-8 март)

Лидия Пенчева
Десислава Даскалова
Красимира Димитрова

През втората седмица от играта (11-15 март) по една кутия "Лейди Хармония" печелят:

Даниела Иванова
Биляна Йорданова
Славяна Барабанова

Третата седмица от играта (18-22 март) носи награди - по една кутия "Лейди Хармония", на:

Росица Гълъбова
Петрана Георгиева
Моника Иванова