Брад Пит иска да се помири с Анджелина Джоли, за да възстанови отношенията си с децата, след като дъщерите им Шайло и Вивиен се отказаха от фамилията му, съобщи "In Touch Weekly", цитирайки свои доверени източници.

"Никога Брад не си е представял тази дългогодишна борба и съперничество. Той е готов да вдигне ръце във въздуха и да се предаде", казва източникът на изданието.

 

Според него децата на двойката не искат да имат нищо общо с баща си.

 

"Фактът, че децата са се отказали от фамилията му, е само върхът на айсберга", допълва източникът.

 

Вътрешният източник отбелязва, че Брад Пит съжалява, че е поставил на първо място битката с майката на децата си.

 

"Брад похарчи много време и пари, опитвайки се да направи това, което смяташе за правилно за децата си, но сега се чуди дали си е струвало", казва вътрешният източник и отбелязва, че основната причина, поради която е искал да запази винарната "Шато Миравал", за която се борят с бившата си съпруга, е да я предаде на децата си.

 

"Миравал" беше нещо, което децата можеха да получат от него и върху което можеха да изградят живота си, когато той си отиде. Но ако те не искат това, няма смисъл", казва още източникът.

 

 

Снимка: Getty Images

Сега актьорът съжалява за всичко, което се е случило между него, бившата му съпруга и децата му, пише още БГНЕС.

 

 

"Той съжалява за всичко, което се е случило, и знае, че не е бил примерен съпруг или баща по времето, когато са били заедно", казва източникът.

 

Според вътрешната информация сега Пит не злоупотребява с алкохола и е станал различен човек. Той се надява, че с времето децата ще искат да възобновят отношенията си с него.

 

"Брад знае, че не може да насилва нещата и не може да накара децата си да искат да го виждат. Това ще се случи при техните условия, но той ще бъде до тях, когато те са готови", добавя изданието.