Една от най-потайните холивудски двойки потвърди това, което феновете подозираха от два месеца – че са сгодени. В края на май папараци засякоха актрисата руни Мара („Момичето с драконовата татуировка“) с голям диамантен пръстен и плъзна слух, че се е сгодила за приятеля си Хоакин Финикс („Тя“). Финикс и Мара не отрекоха слуховете, но и не ги потвърдиха по никакъв начин до тази неделя.

Снимка: Daily Mail

Това не е нещо необичайно за двойката, тъй като връзката им стана известна по подобен начин преди три години – първо като слух в медиите, който беше потвърден след месеци. Двамата са се запознали на снимачната площадка на филма „Мария Магдалена“, в който Руни Мара играе главната роля, а Финикс е в ролята на Иисус Христос.

Снимка: Getty Images

Освен заради годежа си с Руни Мара, тази година актьорът от „Гладиатор“ е в светлината на прожекторите и заради предстоящия си филм „Жокера“, който се очаква с голямо нетърпение. Хоакин Финикс ще играе ролята на култовия злодей от поредицата за Батман, но самият филм няма да е обвързан с комиксите за Маскирания кръстоносец, нито с някой от досегашните филми за него.

Снимка: imdb.com

Задачата на Финикс никак не е лесна, защото предишните актьори, които са изпълнявали ролята на Жокера, са Джак Никълсън и Хийт Леджър.