Три седмици след сватбата херцогът и херцогинята на Съсекс ги очаква напрегнат график. Меган и Хари ще се появят за първи път на емблематичния балкон на Бъкингамския дворец, където не една кралска двойка е запечатала любовта си с целувка пред погледите на поданиците. Събитието ще се случи в събота, 9 юни, по време на тържествата по случай 92-я рожден ден на кралица Елизабет Втора.

Кейт и Уилям през 2011 година по време на първото честване на рождения ден на кралицата, като женена двойка.
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Разбира се, Меган и Хари няма да бъдат сами на балкона. След традиционния преглед на войските, цялото кралско семейство ще се появи, за да отбележи годишнината на монарха.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Това ще е второто официално събитие, на което новобрачната кралска двойка ще присъства след сватбата си. Първото беше по повод 70-годишния юбилей на принц Чарлз.

Всички тръпнат в очакване на Меган и Хари и най-вече да видят какъв тоалет и аксесоари ще избере новият член на британското кралско семейство.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

С това предстоящите ангажименти на херцогинята на Съсекс не се изчерпват. Следващата седмица я очаква знаково пътуване с кралицата и множество благотворителни изяви, на които тя ще присъства за първи път без половинката си – принц Хари.

Кралица Елизабет Втора и Меган Маркъл ще присъстват на 14 юни на официалното откриване на моста Мърси Гетуей и на театър Сторихаус в град Честър, Северозападна Англия.

Двете дами ще пътуват в луксозния влак на Нейно Величество. Най-интересната подробност, която споменават британските таблоиди е, че Меган е поканена лично от кралицата, за да я придружи. Явно двете се разбирам чудесно!